MÄSSINFORMATION

 

Vin i Umeå är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill lära sig mer och fördjupa sig. Här får ni dofta och smaka på viner från när och fjärran, i olika prisnivåer. Till vår hjälp har vi vinproducenter och utställare som delar med sig av kunskap och ger dig bästa möjliga smakupplevelse. Här möts du av importörer, vintillverkare och utställare från både stora och små vinhus. En fantastiskt möjlighet att få prova ett lite dyrare vin innan man går till Systembolaget för att inhandla sin favorit. På mässan har du möjlighet att ta en paus från minglet och sitta ner och fördjupa dig i några av våra många olika provningar som finns under dagen. Restaurang Freja håller öppet under hela mässan med en varierad meny.

På vin i Umeå erbjuder vi en stor portfölj av spännande drycker.

Här hittar ni viner från gamla och nya världen, nyheter och favoriter.

Så här går det till på mässan: Entrébiljett inhandlas innan genomförandet för att säkra en plats på mässan denna dag. Kuponger är valutan för att provsmaka dryck och kan förköpas eller köpas på plats. För att kunna delta på en provning krävs entrébiljett. Du går runt bland utställarna och väljer vad du vill smaka och betalar med kuponger. Utställarna själva sätter priset på sin dryck. Övriga utställare med delikatesser och dylikt tar kort, kontanter eller kuponger.

Vin i Umeå är en kontantfri mässa.

I entrébiljetten ingår lån av vinglas samt mässkatalog och garderob.

Åldersgräns 18 år.

OBS! Separat entrébiljett krävs för deltagande i seminarium

Arrangör: Umeå Folkets Hus

Biljetter: boka@biljettcentrum.com

Filmning och fotografering kan ske under mässan.

Press – Journalistiska uppdrag och fotografer kan ansöka om presskreditering vid anmälan till susanne.wikstrom@umeafolketshus.se

Frågor rörande mässan: susanne.wikstrom@umeafolketshus.se